Zadejte hledané slovo

Blog

ZKOUŠKY NANEČISTO 2023

ZKOUŠKY NANEČISTO 2023

Zkoušky na nečisto jsou zpoplatněny částkou 200 Kč, skládají se ze zkráceného testu z M a testu z ČJ + společné vyhodnocení ihned na místě, včetně rozboru vybraných řešení.

ČTĚTE POZORNĚ A VYBERTE REGISTRAČNÍ FORMULÁŘ PODLE OBORU, O KTERÝ MÁTE ZÁJEM! Škola má dvě budovy MOTOL | MORAVSKÁ, ve kterých se vyučují různé obory.

Platba hotově na místě před konáním zkoušky, připravte si přesnou částku. Veškeré informace  budou zaslány i na email, který uvede uchazeč při registraci.

  1. Registrační formulář bude funkční do naplnění kapacity a je určen pro uchazeče o obory Autotronik, Podnikání, Propagace a Provozní technika v budově Moravská 3, Praha 2 – Vinohrady odkaz zde: https://forms.gle/4xjkJFPoumHw1SqRA

Informace zkoušky nanečisto Moravská pro uchazeče o obory Autotronik (denní forma vzdělávání), Podnikání (nástavbové studium v denní i dálkové formě), Propagace (pouze pro absolventy oboru Aranžér, nástavbové studium v denní formě), Provozní technika (nástavbové studium v denní i dálkové formě).

2. Registrační formulář bude funkční do naplnění kapacity a je určen pro uchazeče o obory Informační technologie se zaměřením na Aplikace, grafiku a webdesign; Provoz a ekonomika dopravy se zaměřením na Ekonomiku městské dopravy; Provoz a ekonomika dopravy se zaměřením na Logistiku v dopravě;  Mechanik elektrotechnik se zaměřením na Informační a zabezpečovací systémy v budově Plzeňská 298/217a, Praha 5 – Motol odkaz zde:

Informace zkoušky nanečisto Motol pro uchazeče o obory Informační technologie se zaměřením na Aplikace, grafiku a webdesign; Provoz a ekonomika dopravy se zaměřením na Ekonomiku městské dopravy; Provoz a ekonomika dopravy se zaměřením na Logistiku v dopravě;  Mechanik elektrotechnik se zaměřením na Informační a zabezpečovací systémy v budově Plzeňská 298/217a, Praha 5 – Motol.

Kontakty pro bližší informace.

 

 

Související příspěvky