Zadejte hledané slovo

Blog

E-SALON 2023

E-SALON 2023

9.11. – 12.11. 2023 proběhl v PVA Letňany veletrh čisté mobility, technologií a řešení pro e-mobilitu v rámci akce E-Salon!
Naše škola byla hrdým účastníkem tohoto inspirativního veletrhu a v našem společném stánku s @dppoficialni, to žilo! 👥 Návštěvníci se mohli ponořit do fascinujícího světa virtuální reality pomocí VR brýlí nebo si vyzkoušet, jaké to je být za řídícím pultem tramvaje díky našemu tramvajovému trenažéru, případně si popovídat s členy školního týmu @motol_speeders o vodíkových technologiích. 🚃🕹️

Autory edukativní prohlídky trolejbusu jsou žáci třetího ročníku oboru Provoz a ekonomika dopravy, kteří vytvořili tuto virtuální “procházku” s textovými popisky a audiopopisky v rámci předmětu provozně dopravní praxe pod vedením Leeho Barbera. Jejich spolužáci ze stejného ročníku již vloni vytvořili obdobný program s kabinou legendární tramvaje T3. Nové technologie hýbou světem a stávají se díky několika projektům a podpoře zřizovatele Dopravního podniku hl. města Prahy běžnou součástí naší výuky.

Nové pomůcky pro podporu digitálních kompetencí byly např. pořízeny z projektu MŠMT NÁRODNÍ PLÁN OBNOVY – VÝZVA – DIGITÁLNÍ UČEBNÍ POMŮCKY PRO ROZVOJ INFORMATICKÉHO MYŠLENÍ DĚTÍ A ŽÁKŮ A JEJICH DIGITÁLNÍCH KOMPETENCÍ PRO CÍRKEVNÍ A SOUKROMÉ MATEŘSKÉ ŠKOLY, ZÁKLADNÍ ŠKOLY A GYMNÁZIA PRO ROK 2022.

Děkujeme Všem, kteří k nám do haly č. 8 zavítali a doufáme, že jste si náš program užili stejně jako naši žáci! Kromě toho, že mohli předvést své vlastní projekty, rozvíjejí si díky těmto akcím také kompetence a dovednosti v rámci komunikačních technik a získávají přehled a povědomí o organizačních stránkách týkajících se marketingu a PR.
.
.
#studujspsd #pracujvdpp #elektromobilita #esalon #stredniskola #praha #dpp

Související příspěvky