Zadejte hledané slovo

Blog

OCENĚNÍ ABSOLVENT ROKU 2023

OCENĚNÍ ABSOLVENT ROKU 2023

Ocenění Absolvent roku uděluje Hospodářská komora České republiky každoročně úspěšným absolventům řemeslných oborů. Letos bylo oceněno 16 absolventů Střední průmyslové školy dopravní, a.s. z oborů Autolakýrník, Elektromechanik pro zařízení a přístroje, Autoelektrikář, Mechanik opravář motorových vozidel a Autotronik.

Hospodářská komora zároveň udělila škole Čestné uznání za vysokou úroveň odborné přípravy absolventů ve školním roce 2022/2023 a poděkovala řediteli školy za za péči, kterou škola spolu s učiteli ve škole žákům během studia poskytli.

Hospodářská komora České republiky tímto projektem vyjadřuje podporu středoškolského odborného vzdělávání, jehož význam je dlouhodobě podhodnocovaný, zároveň dlouhodobě poukazuje na nedostatek kvalifikovaných pracovníků v tuzemských firmách. Vyhlášení výsledků probíhalo v reprezentativních prostorách Kaiserštejnského paláce v Praze v sobotu 21.10.2023. Absolventy na tuto akci doprovodil Mgr. Pavel Kouba vedoucí teoretické výuky v budově školy Moravská, učitelé odborného výcviku, a především jejich blízcí. Slavnostní atmosféra byla zážitkem nejen pro oceněné, ale pro všechny zúčastněně. Věříme, že i tato forma ocenění bude motivací ve studiu pro další absolventy, které závěrečná zkouška nebo maturita v oboru teprve čeká.,

Fotogalerii ze slavnostního udílení ocenění najdete zde: https://eu.zonerama.com/SPSdopravni/Album/10553428

Související příspěvky