Zadejte hledané slovo

Blog

DNY OTEVŘENÝCH DVEŘÍ

DNY OTEVŘENÝCH DVEŘÍ

Těšíme se na vás na dnech otevřených dveří!

Ve škole v Motole (Plzeňská 298/217a, Praha 5 – Motol) na vás čekají učitelé a žáci, kteří jsou připraveni poskytnout informace k oborům s maturitou Informační technologie (se zaměřením na grafiku, aplikace a webdesign), Provoz a ekonomika dopravy (se zaměřením na ekonomiku městské dopravy nebo na logistiku) a k oboru Mechanik elektrotechnik (se zaměřením na Informační a zabezpečovací systémy) s výučním listem a s maturitou.

Ve škole na Vinohradech (Moravská 3, Praha 2) jsou učitelé i žáci připraveni seznámit vás s podmínkami studia oborů Autotronik (s maturitou a s výučním listem) a s obory s výučním listem Mechanik opravář motorových vozidel, tj. Automechanik, Elektrikář, Elektromechanik pro zařízení a přístroje, Karosář, Autolakýrník, Autoelektrikář, Strojní mechanik (zámečník) a nástavbových oborů pro dospělé uchazeče.

V obou školách se dozvíte samozřejmě všechno o přijímacích zkouškách a o možnostech přípravy na ně. Pro uchazeče o obory s maturitou připravujeme zkoušky nanečisto nebo konzultace s kariérovým poradcem.

Termíny dnů otevřených dveří:

28. 1. 2023 (sobota)      9:00 – 11:30              budova školy Moravská, Motol + zkoušky nanečisto (registrace nutná) informace zde.

 

Související příspěvky