Zadejte hledané slovo

Blog

FOTOSOUTĚŽ PRO STUDENTY I VEŘEJNOST DO 30.6.

FOTOSOUTĚŽ PRO STUDENTY I VEŘEJNOST DO 30.6.

Vyhlášení studentské fotosoutěže na téma Školní tramvaj #studujspsd #pracujvdpp

Vážení studenti, přátelé školy a přátelé dopravy!

S radostí Vám oznamujeme, že od 15. ledna 2024 do 30. června 2024 máte každý měsíc šanci získat zajímavou cenu díky účasti v naší studentské fotosoutěži na téma Školní tramvaj #studujspsd #pracujvdpp. Kromě titulu Fotografie měsíce, můžete zabojovat zároveň o titul Nejlepší fotografie, která bude vybrána ze všech vítězných fotografií za jednotlivé měsíce.
Soutěž je spolupořádána studentskou společností studentů 1. ročníku oboru Provoz a ekonomika dopravy @JHLS Production, která zajišťuje organizaci a hladký průběh soutěže.
Součástí finále bude i udělení divácké ceny. Fotografie, která získá nejvíce hlasů ve veřejném hlasování prostřednictvím ankety na sociálních sítích, bude oceněna zvláštní cenou.
Fotografie bude vybírat porota složená ze studentů školy a odborníků z praxe. Složení poroty bude oznámeno pro každý měsíc.
Buďte s námi na sociálních sítích Střední průmyslové školy dopravní, a.s., kde budou pravidelně sdíleny nejnovější informace, výsledky a fotografie účastníků.
Těšíme se, že objevíme nové talenty nejen mezi našimi studenty, ale třeba i mezi uchazeči o studium. Zároveň doufáme, že tato soutěž bude pro vás inspirací a příležitostí ukázat co umíte! Těšíme se na vaše skvělé a originální fotografie.

Účastník soutěže se zavazuje, že fotografie, kterou zaslal do soutěže je jeho autorským dílem. Jeden účastník, může zaslat do soutěže jednu fotografii za měsíc. Fotografie zasílejte pouze elektronicky, výhradně na adresu marketing@sps-dopravni.cz. Pokud bude vaše fotografie vybrána, bude vás kontaktovat pro doplnění osobních údajů a případného souhlasu se zveřejněním. Pokud účastník neposkytne souhlas se zveřejněním fotografie, postupuje na jeho místo fotografie, která se umístila další v pořadí.

organizační výbor studentské fotosoutěže
Střední průmyslová škola dopravní, a.s. a JHLS Production

Související příspěvky